Prikloc. aanmelding
AVG

Inschrijfformulier_EHBO_Oeffelt 2020.docx
Download

CURSUSSEN                                                                                                                                                        EHBO Vereniging Oeffelt organiseert cursussen bij voldoende deelname of op verzoek. Onze reguliere cursuslocatie is OJC Mannekino, Katsestraat 51,5441 XC Oeffelt.
We hanteren individuele en groepsprijzen.

Cursusplanning 2020

We hebben een reanimatie/AED cursus gepland over twee maandagavonden van 19.00 tot 22.00 uur.
De data zijn 11 en 18 mei. Alle cursisten ontvangen bij aanvang een cursusboekje en na afloop een Hartstichtingcertificaat.
De kosten zijn totaal € 42,50 per persoon.

Heb je al een EHBO diploma en wil je lid worden? Of wil je reanimatie/AED herhalingsles (€ 18,50 p.p.) volgen? Ga dan naar
Lessen voor de data.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier. Zend het ingevulde formulier naar opleidingen@ehbo-oeffelt.nl en
je ontvangt een bevestiging van je inschrijving. Heb je nog vragen of wensen? Neem dan ook contact op via
opleidingen@ehbo-oeffelt.nl.

We hebben een EHBO cursus gepland gehad op de zaterdagochtenden in februari en maart.
18 maart 2017 was het examen en alle cursisten zijn geslaagd. We zijn hier erg trots op en feliciteren ze van harte.
Bij voldoende deelname starten we eens in de vijf jaar een cursus.

Informeer bij je zorgverzekeraar of ze (een deel van) de (herhalings)cursus vergoeden.

Zie ook www.ehbo.nl voor meer algemene informatie en de cursusinhoud (27e druk).

BV. 70% van de ongevallen gebeuren in en rondom het huis en in de nieuwe druk zit de EHBO aan kinderen bijgevoegd.

ALGEMEEN
Ga naar h
et Oranje Kruis om te zien wat een EHBO'er kan doen, daar waar anderen alleen
staan te kijken via

www.ehbo.nl en www.hetoranjekruis.nl

ICE-code de link met uitleg plaatsten we op verzoek van de ambulancedienst

Ga naar identificatie beroerte als je meer hierover wilt weten.

EHBO vereniging Oeffelt | secretariaat@ehbo-oeffelt.nl